ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу

Номер:

22

Дата реєстрації:

28.03.2018

Проголосовано:

29.03.2018 11:54:57

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22



З метою ефективного контролю за використанням бюджетних коштів, дотримання вимог бюджетного законодавства, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада,





ВИРІШИЛА:





1. Внести зміни до Положення про громадський бюджет (бюджет участі громади) в м.Каховка, затвердженого рішенням міської ради від 29.06.2017



№ 677/38 «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі громади) в м.Каховка» а саме:





1.1 Пункт 2.7. “Вартість проектної пропозиції, що буде профінансована за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі громади) не повинна перевищувати 100 тис. грн” викласти в наступній редакції:



2.7. “Вартість проектної пропозиції, що буде профінансована за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі громади), визначається рішенням Координаційної ради”.





1.2. Пункт 3.1. “Координаційна рада – постійно діючий робочий орган, утворений розпорядженням міського голови, що організовує та координує впровадження та реалізацію громадського бюджету в місті Каховка. До складу Координаційної Ради входить не більше 8 осіб, що обираються з числа представників територіальної громади міста Каховка” викласти в наступній редакції:



3.1 “Координаційна рада – постійно діючий робочий орган, утворений розпорядженням міського голови, що організовує та координує впровадження та реалізацію громадського бюджету в місті Каховка. До складу Координаційної Ради входить не більше 11 осіб, що обираються з числа представників територіальної громади міста Каховка”.



2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Чернявського.



3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та оподаткування(Мовчан А.Ю.) та постійну комісію з питань регламенту, етики, засобів масової інформації, зв’язку згромадськими організаціями, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної діяльності ( Глущенко О.А.)





Міський голова                            А. А. Дяченко