ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

10

Дата реєстрації:

28.03.2018

Проголосовано:

29.03.2018 09:46:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    5
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 10



У зв’язку із недотриманням виконавчим комітетом Каховської міської ради вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» під час підготовки, розгляду та ухвалення рішення від 29.12.2017 № 327, враховуючи відсутність належного обґрунтування встановлення нового розміру тарифу на послуги пасажирського автомобільного транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Каховка, керуючись пунктом 15 частини першої статті 26, частиною дев’ятою, дванадцятою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



В И Р І Ш И Л А :



1. Скасувати рішення виконавчого комітету Каховської міської ради від 29.12.2017 № 327 "Про вартість проїзду пасажирів на міських автобусних маршрутах".



2. Виконавчим органом міської ради розпочати процедуру прийняття регуляторного акта, яким визначити тарифи на пасажирські перевезення.



3. Відповідальність за виконання рішення .покласти на першого заступника міського голови.



4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань економіки, промисловості, транспорту, торгівлі, зв´язку та підприємництва (Тернавський О.В.).

 



Міський голова                                                                                                          А.А. Дяченко