ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому (2/3 від складу ради)

Номер:

74

Дата реєстрації:

26.01.2022

Проголосовано:

27.01.2022 10:28:47

Автор:

Соколенко Віктор Васильович, начальник відділу комунального майна, землі та обліку житла

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 74



Розглянувши заяву громадянки Литвиненко Лілії Григорівни про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), наданий проєкт землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність, керуючись ч. 2. ст. 118, ст. ст. 12, 40, 81, 83, 116, 119, 118, 122 Земельного кодексу України, статтями 25, 55 Закону України «Про землеустрій», пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада





ВИРІШИЛА:





1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Литвиненко Лілії Григорівні, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: м. Каховка, вул. Гірників, категорія земель: землі житлової та громадської забудови Каховської міської ради.



2. Передати у приватну власність земельну ділянку громадянці Литвиненко Лілії Григорівні, загальною площею 0,1000 га, розташованої за адресою: м. Каховка, вул. Гірників, кадастровий номер: 6510400000:01:001:2650, цільове призначення: 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель: землі житлової та громадської забудови Каховської міської ради, за видом використання земельної ділянки: Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).



3. Громадянці Литвиненко Л.Г. оформити у визначеному законодавством порядку документи, що підтверджують право власності (стаття 125, Земельного кодексу України).



Дане рішення сесії Каховської міської ради дійсне протягом року з дати його прийняття.



4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Лобунько Г.П.).



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та благоустрою (Гончарова Т.С.).









Міський голова Віталій НЕМЕРЕЦЬ